Myynti/Terho Luoma
+358 50 364 9506

Uudet koneet

Uudet

Koneet

Meiltä löydät laajasta traktori ja kone valikoimasta erimerkkiset traktorit ja työkoneet. Case IH tuoteperheestä löydät erikokoluokan traktoreita jokalähtöön, sekä puimurit ja paalaimet.

Lisää

Käyteyt koneet

Käytetyt

Koneet

Käytettyjen koneiden myyntitapaamme kuuluu että pyrimme pesemään ja tarkastamaan myymämme vaihtokoneet ennen asiakkaalle toimitusta. Jäjestämme myös tarvittaessa myymiimme koneisiin kuljetuksen.

Lisää

Renkaat ja vanteet

renkaat &

vanteet

Rengas myyntimme painottuu pääasiassa henkilö-pakettiautojen ja maatalouskoneiden renkaisiin. Auton rengas puolelle olemme valinneet laadukkaat Hankook renkaat. Myös muita merkkiä on saatavilla.

Lisää

Huolto

huolto

varaosat

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme sekä valtuutetut case ih huoltopisteemme ovat käytettävissänne. Varaosa myyntimme ja case ih huoltopisteemme tarjoavat teille alkuperäis varaosa sekä akcela öljyt.

Lisää

Traktorimyynti Terho Luoma

Yritys

Traktorimyynti Terho Luoma on vuonna 1999 Lapuan Hellanmaahan perustettu yritys jonka toiminta keskittyy nykykyään uusien traktorien-ja maatalouskoneiden myyntiin.

Lisäksi toimintaa kuuluu Case ih varaosamyynti ja huollot Case ih ja Zetor Traktoreihin. Vuoden 2007 alussa aloitimme rengasmyynnin-ja asennukset Lapuan Hellanmaalla.

 

Lisää

Yrityksen

Ajankohtaiset asiat

Uutisia ei ole juuri nyt saatavilla.